Programa 695 (30/06/2023) Edició 2484

Programa 695 (30/06/2023) Edició 2484

“ENTRE CAMINS, BRUIXES I TEMPESTES: LES CREUS DEL VILASSAR HISTÒRIC”
ARRIBA AL FES TA FESTA.

 

En parlarem amb en Jordi Montlló que juntament amb la Laura Bosch han tingut cura de l’edició d’aquest llibre.

 

Benvinguts al Fes ta Festa, el programa de Cultura Popular i associacionisme que podeu escoltar a la ràdio i a Internet.

Ja ho hem cremat tot, fogueres, petards i coets, ja hem paït les coques de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, i ja anem de cara a l’estiu, escoles tancades, casals d’estiu, colònies i campaments, alteracions amb els horaris laborals… tot va agafant un altre ritme…. i el Fes ta Festa també, ja veureu que aquesta setmana molts dels nostres col·laboradors comencen les vacances.

Aquest Fes ta Festa és el 695 amb presència a internet i el 2484 de tota la seva historia que va començar el mes de setembre de 1989 i que trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 30 de juny 2023, diada de Sant Marçal i Santa Emiliana.

Un cap de setmana el del 30 de juny al 2 de juliol trobareu festes a Artesa de Lleida, Hostalric, Montmeló, Polinyà, Santa Eulàlia de Ronçana i a Terrassa entre d’altres poblacions.

El tema central del programa d’aquesta setmana feia temps que volíem tractar-lo. Presentarem el llibre  “Entre camins, bruixes i tempestes: les creus del Vilassar històric” un treball col·lectiu que ha editat el Museu Comunitari de Cabrils. En parlarem amb en Jordi Montlló que juntament amb la Laura Bosch han tingut cura de l’edició.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular.
Veniu? sí?
Tot el Fes ta Festa a click.

Temes musicals:

  • La creu de Montcabrer – Sigfrid Galvany – Els Montgrins
  • La Taitona – Sabadell Mon Humor
  • Picamoixons – Guillem Ballaz – Substrat
  • De la creu al Castell – Jordi Molina – Cobla Marinada

 Seccions:

Fins la setmana que ve