Programa 697 (14/07/2023) Edició 2486

Programa 697 (14/07/2023) Edició 2486

L’exposició  “Exvots. Miralls de l’agraïment” al Fes ta Festa.

 

L’antropòleg Josep Roca és qui l’ha comissariat en el Museu Etnològic i de les Cultures del Món de Barcelona

 

Benvinguts a una nova edició del Fes ta Festa el programa de Cultura Popular i associacionisme que podeu escoltar a la ràdio i a internet.

Aquest Fes ta Festa és el 697 amb presència a internet i el 2486 de tota la seva història que va començar el mes de setembre de 1989 i que trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 14 de juliol de 2023, diada de Sant Camil de Lelis

Un cap de setmana el del 14 al 16 de juliol trobareu festes a Celrà i a Puigcerdà a qui avui enviem salutacions ben especials per a ells.

El tema central del programa d’aquesta setmana és l’exposició Exvots. Miralls de l’agraïment que podreu veure fins el 15 d’octubre al Museu Etnològic i de les Cultures del Món de Barcelona a la seu del carrer Montcada. L’antropòleg Josep Roca és qui l’ha comissariat i qui ens n’ha parlat.

I també ens espera l’actualitat del Tornaveu i del Baròmetre Casteller, i les seccions Dites i refranys, Cançons Picants, el que Vagi de gust i un fons Amades. I tot plegat ben amanit  amb una selecció de temes musicals.

Aquesta exposició de l’etnològic i els continguts habituals del programa ens conduiran pels propers 55 minuts que tenim per endavant.
Tot el Fes ta Festa a un clic.

Temes musicals:

  • Present d’aniversari – Jordi Molina – Els Montgrins
  • La Magrana – La cosina
  • Corrandes de Lluna – Marala
  • Presumida – Agustí Borgunyó  – Cobla de Cambra de Catalunya

Seccions:

 

Fins la setmana que ve