Programa 698 (21/07/2023) Edició 2487

Programa 698 (21/07/2023) Edició 2487

El Rector de Vallfogona, de Joan Amades, protagonista del Fes ta Festa.

L’edició en facsímil es presentarà el dissabte 29 de juliol a Vallfogona de Riucorb dins el festival Bla Bla.

Benvinguts al Fes ta Festa el programa de Cultura Popular i associacionisme que s’escolta a la ràdio i a internet.

El programa d’aquesta setmana és el darrer de la temporada ordinària, a partir de la setmana que ve començarem amb el programes especials de l’estiu. Ja sabeu la màxima del programa: El Fes ta Festa no tanca mai, ni per vacances.

Aquest Fes ta Festa és el 698 amb presència a internet i el 2487 de tota la seva historia que va començar el mes de setembre de 1989 i que trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 20 de juliol de 2023, diada de Sant Elies i santa Margarida

Un cap de setmana el del 20 al 22 de juliol trobareu festes a Gòsol, la riera de Gaià, Clariana, Corbera de LLobregat , Masquefa, I Esplugues del Llobregat entre d’altres poblacions que estan de festa.

I també és un cap de setmana molt especial ja que la família d’emissores que emeten el Fes ta Festa segueix creixent i aquest divendres a les 12 del migdia s’incorpora Ràdio Cabrera de Mar. Sigueu molt benvinguts els que ens esteu escoltant de d’aquest dial.

 

Antoni Serés

El tema central del programa d’aquesta setmana, i tal i com ja us vàrem anunciar, és la publicació en edició facsimil d’un treball de Joan Amades que duu per títol El Rector de Vallfogna i que per aquesta edició ha comptat amb l’Antoni Serés i Aguilar de prologuista. Als que seguiu el nostre programa el coneixeu prou bé. És de la casa.

Tenim aproximadament 55 minuts per endavant. Veniu?
Tot el Fes ta Festa a un clic

Temes Musicals:

  • La sardana del Rector de Vallfogona – Joan Andreu i Garriga – Cobla Principal de Tarragona.
  • Tornarem – Xanguito
  • Je t’aime – La terrasseta de Preixens
  • Vallfogona al seu rector – Tomas Gil i Membrado – Cobla Tàrrega

Seccions:

Fins la setmana que ve.