Programa 710 (13/10/2023) Edició 2499

Programa 710 (13/10/2023) Edició 2499

“UN POBLE QUE JUGAVA. EL JOC DE PILOTA A CATALUNYA”

Víctor Baroja Benlliure que n’és un dels autors i qui ha coordinat l’edició ens n’ha parlat al Fes ta Festa.

 

Benvinguts i benvingudes, esteu escoltant el programa de Cultura Popular i Associacionisme, Fes ta Festa. I del qual, si voleu i us ve de gust, podeu ser mecenes a través de la plataforma de micromecenatge l’aixeta, només cal que entreu a: https://fes-ta-festa.aixeta.cat

Aquest Fes ta Festa és el 710 amb presència a internet i el 2499 de tota la seva història que va començar el mes de setembre de 1989 i que trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 13 d’octubre de 2023, diada de Sant Eduard i Sant Marçal

Un cap de setmana, el del 13 al 15 d’octubre, que trobareu festes majors a la Alcanar, Arenys de Munt, la Granada, Cercs i Callús, entre d’altres poblacions que estan de festa.

Víctor Baroja

El tema central del programa d’aquesta setmana és el llibre “Un poble que jugava. El Joc de la Pilota a Catalunya” publicat per “Això és com tot”. Un llibre amb molts autors i de diverses disciplines. N’hem parlat amb en Víctor Baroja Benlliure que n’és un dels autors i qui ha coordinat l’edició.

Carrer Joc de la pilota, de Manresa

 

I com cada setmana ens espera l’actualitat del Tornaveu i del Baròmetre Casteller, i les seccions Dites i refranys, una reposició d’un Expedient C, unes Cançons Picants, les Històries de Gegants, i tancarà la ronda de seccions un Fons Amades.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…

Veniu? Som-hi?

Tot el Fes ta Festa a un clic.

Temes musicals:

  • Chanza E Trapala – Orquestrina Trama.
  • Quin Fandango – El Diluvi + Hilari Alonso i Pep Gimeno “Botifarra”.
  • Deixa’m Entrar  – La Gravetat d’en Coulomb.
  • Camí de Nit – Josep Maria Serracant – Cobla Mediterrània  – direcció Jesús Ventura.

Seccions:

 

Fins la setmana que ve.