Programa 716 (24/11/2023) Edició 2505

Programa 716 (24/11/2023) Edició 2505

ELS PREMIS NACIONALS DE LA DANSA TRADICIONAL AL FES TA FESTA

Aquests nous premis els convoquen l’Obra del Ballet Popular i l’Agrupament d’esbarts Dansaires.

Benvinguts i benvingudes, al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet. i del qual, si voleu, us podeu fer mecenes i així contribuir a la seva continuïtat, a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta, només cal que entreu a https://fes-ta-festa.aixeta.cat/ca.

Aquest Fes ta Festa és el 716 amb presència a Internet  i el 2505  de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat. a partir del divendres 24 de novembre de 2023 diada de santa Fermina i també és el dia mundial de l’evolució.

Un cap de setmana, el del  24 al 26 de novembre, en què trobareu festes majors a Riudoms, Arbeca, Vinyols i els Arcs, i la Selva del Camp, entre d’altres poblacions que estan de festa.

El tema central del programa d’aquesta setmana són els Premis Nacionals de la Dansa Tradicional edició 2024 que convoquen l’Obra del Ballet Popular i lAgrupament d’Esbarts Dansaires. De tot això en parlarem amb en Joan Gómez president de l’Obra del Ballet Popular.

 

Signatura de l’acord (foto: Tornaveu)

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, comença el Fes ta Festa.

 

Temes musicals:

  • Dansa de la Primavera – Maria del Mar Bonet
  • Sarroca de Bellera – Guillem Ballaz
  • Minyona de Reus – Orquestra Fireluche + Pau Riba
  • Sardana de La Pau – Valentí Miserachs – Cobla Ciutat de Granollers – dir.Joan Gómez

Seccions:

 

Fins la setmana que ve