Programa 718 (08/12/2023) Edició 2507

Programa 718 (08/12/2023) Edició 2507

EL PESSEBRE EN 100 PARAULES. GLOSSARI PER COMPRENDRE UN ART POPULAR

 Carles Dresaire, impulsor d’aquesta publicació, ens en parla al Fes ta Festa.

Benvinguts i benvingudes, al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet. i del qual, si voleu, us podeu fer mecenes i així contribuir a la seva continuïtat, a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta, només cal que entreu a https://fes-ta-festa.aixeta.cat/ca.

Aquest Fes ta Festa és el 718 amb presència a Internet  i el 2507 de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat. a partir del divendres 8 de desembre de 2023 diada de la Immaculada Concepció hi ha qui en diu de la Puríssima i també la Mare de Déu Torronera, ara si que anem de cara a Nadal.

Un cap de setmana, el del 8 al 10 de desembre, en què trobareu festes a Bràfim, Berga, Castelldefels, Crespià, Garriguella, el Papiol entre d’altres poblacions que estan de festa.

 

Carles Dresaire (foto: Mataró Audiovisual)

El tema central del programa d’aquesta setmana és la publicació El Pessebre en 100 paraules. Glossari per comprendre un art popular., en parlarem amb Carles Dresaire un dels impulsors d’aquesta publicació.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, comença el Fes ta Festa.

Temes musicals:

  • De Foc i de Vellut – Miquel Pujadó
  • Fandango d’Onil  – Titana
  • Corrandes d’exili – La Coixinera + Miquel Gil
  • Cantant al Pessebre – Lluis Albert Rivas

Seccions:

Fins la setmana que ve