Programa 729 (23/02/2024) Edició 2518

Programa 729 (23/02/2024) Edició 2518

LA XVIena VIOLINADA D’ARGELAGUER AL FES TA FESTA

 

Anaís Falcó ens ha explicat el que serà aquesta trobada de violins i instruments afins.

Benvinguts i benvingudes, al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet i del qual, si voleu, us podeu fer mecenes i així contribuir a la seva continuïtat, a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta, només cal que entreu a https://fes-ta-festa.aixeta.cat/ca.

Aquest Fes ta Festa és el 729 amb presència a Internet  i el 2518 de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 23 de febrer de 2024. diada de sant Policarp i Sant Florenci.

Un cap de setmana el del 23 al 25 de febrer en què trobareu fires a Crespià dedicada a la mel i també si voleu podeu anar a firar-vos al mercat figueter de Capellades entre d’altres poblacions que estan de festa o celebren fires.

El tema central del programa d’aquesta setmana és la Violinada d’Argelaguer, la trobada de violins i instruments afins que arriba a la XVIa edició i que per raons de calendari es veu una mica desplaçada de les dates habitual i es celebrarà el proper cap de setmana 1, 2 i 3  de març.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, tot el Fes ta Festa a un clic

Temes musicals:

  • Oi Larrak Oi Loari –  Korrontzi
  • Cancaro d’abril –  Caldo
  • Els primers vint-i-cinc, de Francesc Picart – Cobla Principal de la Bisbal

Seccions:

 

Fins la setmana que ve