Programa 746 (21/06/2024) Edició 2535

Programa 746 (21/06/2024) Edició 2535

LA FLAMA DEL CANIGÓ PROTAGONISTA DEL PRIMER FES TA FESTA DE L’ESTIU.

 

N’hem parlat amb Josep Costa de l’entitat osonenca TRADICAT.

 

Benvinguts i benvingudes, al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet. i del qual, si voleu, us podeu fer mecenes i així contribuir a la seva continuïtat, a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta, només cal que entreu a festafesta.cat/aixeta

Aquest Fes ta Festa és el 746 amb presència a Internet  i el 2535 de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat  a partir del divendres 21 de juny de 2024. diada de Sant Rudolf i santa Demètria i també cal dir que és el primer Fes ta festa de l’estiu.

Un cap de setmana el del 21 al 23 de juny  en què celebren la seva festa a Camprodon, a Callús i a Vernet entre d’altres poblacions que estan de festa. I sobretot diumenge és dia de revetlla, Una de les nits màgiques de l’any la nit de Sant Joan.

 

Josep Costa

El tema central del programa d’aquesta setmana és la Flama del Canigó i per parlar-ne hem contactat amb l’entitat osonenca Tradicat concretament amb en Josep Costa que coneix en profunditat aquest ritual de la nit de Sant Joan.

I també l’Elena Mayor ens llegirà el Missatge de la Flama del Canigó, que enguany s’ha encarregat a Núria Cadenes.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, comença el Fes ta Festa.

Temes musicals:

  • La Foguera – Txarango
  • La Nit del Foc – Lia Sampai
  • Per Sant Joan – Quico el Celio, el Mut i el Noi de Ferreries
  • Nit de Sant Joan – Enric Morera Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

Seccions:

Fins la setmana que ve