Programa 254 – 20/02/2015 – Edició 2043

Programa 254 – 20/02/2015 – Edició 2043

Célia Motis
Célia Motis

UN “FES TA FESTA” EN RECORD DE LA CÈLIA I EN PEP

Aquesta setmana ens ha deixat una de les veus radiofòniques més carismàtiques de la que fou casa nostra durant 20 anys: Ràdio 4. L’adéu de la Cèlia Motis, precedida a no gaire distància temporal del també adéu del seu company de tota la vida, en Josep M. Monegal, un altre dels històrics locutors de l’esmentada emissora, ha fet que el FES TA FESTA d’aquesta setmana estigui dedicat a ells.

És per això que hem cedit la nostra COLUMNA a la Montserrat Minobis, una altra companya històrica de l’emissora, per reproduir-hi l’article que va escriure a EL PAÍS en record de la Cèlia i en Pep. I sentirem també la veu de la mateixa Cèlia en un fragment de la cantata d’Antoni Ros-Marbà “Tirant lo blanc”, de la qual escoltarem també un tema musical.

Però el FES TA FESTA tindrà també molts altres continguts, com ara l’entrevista que l’Amadeu Carbó ha fet a l’Enric Montsant, que ens parlarà de LA CULTURAL, una formació de vent i percussió que ens fa una interessant proposta de ball d’envelat. Serà el dia 1 de març, a dos quarts d’una del migdia, al Multiespai, al carrer de Tetuan, 51, de Granollers. Precisament, en el segon tema escoltarem la gralla de l’Enric Montsant amb un tema grec “Escotija politiko” i el seu grup LA BANDA D’EN VINAIXA.

I, a banda de LA COLUMNA i de l’ENTREVISTA tindrem també la resta de seccions. Una miqueta de tot.

I a més, a les NOTÍCIES ESCOLLIDES us parlarem de moltes altres coses: del 14è Memorial Joan Prats del proper 28 de febrer a Manlleu, amb la cobla Sant Jordi i en Roger Mas com a protagonistes; de la nova sessió de la Cafetera de l’Esbart Català de Dansaires programada pel proper dia 7 de març i que versarà sobre el llibre recentment publicat “Descripció coreogràfica de balls de bastons”, de Montserrat Garrich, Anna Vinyoles i Núria Vinyoles; de la Diada del Soci de l’Agrupació Sardanista L’Ideal d’en Clavé, de Les Roquetes, que celebraran el proper diumenge dia 1 de març…

I moltes més coses. Ja ho sabeu. Si no callem ni a cop de sabatot…