Programa 406 – 05/01/2018 – Edició 2195

Programa 406 – 05/01/2018 – Edició 2195

El Seguici de les Basíliques
de la Barcelona Antiga
al primer FES TA FESTA del 2018

Aquest serà el primer dels molts temes que omplen aquesta primera edició del 2018 del FES TA FESTA. El proper dissabte dia 13 de gener, a la ciutat de Barcelona, els Gegants i Bestiari de les basíliques de Santa Maria del Pi i Santa Maria del Mar es retroben per commemorar les antigues processons que se celebraven entre les dues basíliques.

El moment culminant de l’acte és el “Ball a Quatre” entre els Gegants grossos de les dues basíliques, que enguany es dansarà dins de Santa Maria del Pi. I serà també la primera sortida de l’any de la Mulassa de Barcelona, que enguany celebra els seus 450 anys

Un programa en què saludarem l’any Viladesau escoltant les seves tres “Sardanes de l’any”.

I si la setmana passada parlàvem de commemoracions, avui ens fixarem ja en una en concret. I el fet de no haver-hi encara eliminatòries del concurs d’enguany per mor de l’aturada nadalenca, ens ha inspirat a escoltar les tres sardanes de l’any que guanyà Ricard Viladesau, l’únic compositor que ha assolit fins al moment aquesta fita.

També escoltarem la versió del grup MAINASONS de la cançó popular “Els tres Reis d’Orient”, que serà també el nostre Youtube de la setmana, un conte-cançó amb els components del grup, la Nia, la Mel i en Ton com a protagonistes.

I tindrem també les seccions, i a partir d’aquesta setmana, dues de musicals:

I moltes coses més.

I, per sobre de tot, el desig més fervent i convençut que hem d’estar tots a casa.

No més presos polítics!