Programa 720 (22/12/2023) Edició 2509

Programa 720 (22/12/2023) Edició 2509

L’EXPOSICIÓ  “EMILI SOLÉ: ENTRE LA TRADICIÓ I LA MODERNITAT” AL FES TA FESTA

Emili Solé

 N’hem parlat amb els comissaris Jordi Montlló Bolart i Laura Bosch Martínez.

 

Benvinguts i benvingudes, al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet. i del qual, si voleu, us podeu fer mecenes i així contribuir a la seva continuïtat, a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta, només cal que entreu a https://fes-ta-festa.aixeta.cat/ca.

Aquest Fes ta Festa és el 720 amb presència a Internet  i el 2509 de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat. a partir del divendres 22 de desembre de 2023. diada de Mostra l’entrada sant Zenó i també és el dia mundial del termòmetre

Un programa que heu de rebre com la nostra felicitació de Nadal, a nosaltres ens agrada i molt desitjar un bon Nadal a tothom.

El tema central del programa d’aquesta setmana és l’exposició “Emili Solé: entre la tradició i la modernitat” que es pot veure al Museu arxiu de Sant Andreu de Llavaneres, n’hem parlat amb els comissaris Jordi Montlló Bolart i Laura Bosch Martínez.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, comença el Fes ta Festa.

Temes musicals:

  • Goigs de Nadal – UC
  • Un Nadal Diferent – Pepet i Marieta
  • Nit de Nadal – Pau Alabajos
  • Nadales – Jesús Ventura – Cobla Els Montgrins

Seccions

  BON NADAL…!!!

Fins la setmana que ve