Llibertat Jordis!

L’Associació Cultural FES TA FESTA ens manifesten en favor de la democràcia, de la llibertat d’expressió i del dret a decidir. Catalunya haurà de ser i serà el que vulguin els catalans.

Visca Catalunya lliure!

Aquesta setmana no escoltarem cap tema d’aquells de fa 40 anys que, malauradament, estan plenament vigents gràcies a les darreres accions de l’estat espanyol.

El cert és que la setmana passada, amb el “Diguem no·” d’en Raimon la vam clavar. Sense saber-ho vam ser els primers en recordar allò de “He vist tancats a la presó homes plens de raó…”.

I en conseqüència ens afegim als clams:

Diguem no! Llibertat Jordis! Us volem a casa!

Però d’altra banda, no trobem una manera millor de recolzar-los i de complaure’ls que fent-los cas i mantenint la calma i la normalitat, i oferir-vos una nova edició del FES TA FESTA

Llibertat Jordis!

Programa 395 – 20/10/2017 – Edició 2184

Festes de Sant Martirià a Banyoles
i novetats discogràfiques
al “FES TA FESTA”.

I és que per falta de notícies no serà. Aquest cap de setmana se celebra a Banyoles la tradicional Festa Major de la Sardana, amb una munió d’activitats amb la nostra dansa nacional com a pal de paller entre les que destaquen els CoCo’s (les competicions de cobles) i la Festa de la Música per a cobla del dilluns al matí, al Pavelló La Draga i amb l’actuació de les cobles La Principal de la Bisbal, La Selvatana i Ciutat de Girona.

També us avançarem notícies del Memorial Joaquim Serra 2017 que tindrà lloc el proper dilluns dia 30, a les vuit del vespre, al Teatre Romea, de Barcelona; i us parlarem de l’actuació el proper dia 26 de KORROTZI dins el Festival Euskalherria Sona, al CAT; i de la presentació dos dies abans al mateix Centre Artesà Tradicionàrius del nou treball discogràfic (en català) de Kepa Junkera, que ha titulat FOK. I d’una altra novetat discogràfica presentada a la Fira de Manresa: el CD titulat L’ERA SENSE POLS del grup DUETU, o el que és el mateix, el violí de la Coloma Bertran i l’acordió d’en Marc del Pino.

A banda de les mostres sonores d’aquest CD’s, la part musical del programa la completaran tres sardanes de diferents èpoques: “Amb el porró en fresc”, de Josep Blanch i Reynalt; “Ofrena a València”, de Joaquim Serra; i la ja quarta semi-finalista del concurs LA SARDANA DE L’ANY 2017, la composició de Josep Coll i Ferrando que porta per títol “Perfum de mar”.

 

I tampoc faltaran les seccions:

Nosaltres també ens sentim tristos. I ho estarem fins que els Jordis no campin en llibertat… Tristos però esperançats.

No abarateixis el somni o et donaràs per menyspreu tu mateix.