Programa 031 – 19/11/2010
(Edició 1820)

Programa 031 – 19/11/2010
(Edició 1820)

DESENA EDICIÓ DE LA “FIRA JOCJOC” DE TONA AL “FES TA FESTA”

A Tona els agrada jugar.
Fa deu anys que celebren la “Fira jocjoc”, la que ells anomenen Fira del joc i la joguina diferent, una iniciativa interessantíssima de la que parlarem a la part central del programa d’aquesta setmana, en una entrevista a Oriol Ripoll, membre de la Comissió Organitzadora d’aquesta original Fira que se celebrarà el proper diumenge dia 28.

A més, a “La columna”, el nostre director Jesús Ventura ens parla de “Títols” i de nomenaments, molt d’actualitat aquesta darrera setmana en la que la sardana i els castells han aconseguit sengles reconeixements importants.

I també les habituals seccions: la “Crònica castellera”, d’en Carles Esteve; “Els temes d’en Xino” amb en Josep M. Francino i la versió d’en Joan Manuel Serrat de “El comte Arnau”, una de les cançons tradicionals que va enregistrar ja fa uns quants anys el cantant del Poble Sec; a les “Històries de gegants”, la Berta Miró ens explica la dels Gegants de Vilafranca del Penedès; i a l’”Expedient C”, l’Amadeu Carbó ens parlarà avui de “Nous rituals”.

I pel que fa a la música, a més de la cançó d’en Serrat, una tema per tenora i acordió de la Cati Plana titulat “El radi d’Schwarzschild”, inclòs en el nou CD del tenorista Jordi Molina i l’acordionista Pere Pau Jiménez que han anomenat “Sardana curta però no tant”. I les sardanes “Joguets de fira”, d’Honorat Vilamanyà, i “Miscel·lània”, d’Eduard Sendra.

No voleu jugar amb nosaltres?