Programa 080 – 28/10/2011
(Edició 1869)

Programa 080 – 28/10/2011
(Edició 1869)

LA FIRA MEDITERRÀNIA AL FES TA FESTA

Entre el 4 i el 6 de novembre, la ciutat de Manresa es transformarà en una gran plataforma de projecció exterior d’una munió d’espectacles que la mateixa fira ha anomenat amb el terme genèric de Factoria d’arrel. I aquesta setmana en parlem al FES TA FESTA. Però també parlem de moltes més coses.
Obrim el programa parlant d’aquest gran rebombori que ha engegat el magnífic treball de l’etnomusicòleg Jaume Ayats sobre l’origen de l’Himne Nacional de Catalunya, Els Segadors, que segons sembla era abans una cançó eròtica. El Sr. Carbó diu que això demostra que som un poble “trempat”. Un fet diferencial més.
En el bloc d‘actualitat del cap de setmana us parlem, per exemple, de la cloenda del BALLABISAURA 2011, del Concurs de Cobles del Berguedà, o de la XXVIIa FESTA DEL FLABIOL a Arbúcies. Clicant sobre els noms marcats us traslladareu a les webs o us baixareu en PDF els programes corresponents. O potser ambdues coses.
A les notícies escollides parlem especialment de la FIRA MEDITERRÀNIA, de Manresa. I també del Concurs de Fotografia endegat per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

I a més, les seccions fixes d’aquesta setmana:

I les altres seccions:

I, a banda del ROURENFOLK, més bona música: les sardanes “Manresana”, de Joan Manén, i “Mediterrània”, de Josep M. Bernat. I un tema del grup LA CRIATURA VERDA que porta per títol “Ara pla”.
El cap de setmana que ve, cap a Manresa falta gent. Això si: escoltant el FES TA FESTA.