Programa 084 – 25/11/2011
(Edició 1873)

Programa 084 – 25/11/2011
(Edició 1873)

EL DARRER FES TA FESTA DE NOVEMBRE

Què en pensaria en Joaquim Serra?”. Aquest és el títol de LA COLUMNA d’aquesta setmana del nostre director Jesús Ventura, en el que aboca les seves sensacions i reflexions, encara amb el Memorial Joaquim Serra a la memòria recent. A banda dels comentaris habituals amb l’Amadeu Carbó sobre l’actualitat més rabiosa.

Ventre blanc

Aquesta setmana, NOTÍCIES ESCOLLIDES esdevé un espai monotemàtic, ja que us parlem exclusivament de l’estrena de la pel·lícula: “Ventre blanc”, del polifacètic Jordi Lara, un artista

multidisciplinari que ens ha sorprès de nou amb un producte admirable i original, un llargmetratge excepcional que té com a fil conductor les experiències vitals dels portadors i

Els 4 protagonistes de “Ventre blanc”

l’entrenador dels capgrossos de Vic, la Família Capdellúpia.

D’altra banda, en Carles Esteve ens duu la CRÒNICA CASTELLERA en la que ens parla de les grans expectatives que es plantegen els Minyons davant la seva Diada aplaçada per les eleccions i que tindrà lloc aquest darrer cap de setmana de novembre. Ja ho diu el títol de la crònica: “Després del 3 ve el 4“. I també us parlem d’altres activitats de l’agenda programades pels propers dies, tan pel present cap de setmana com pel primer de desembre.

I a més, les seccions:

I, a més del tema d’en Xino, més música: les sardanes “Ofrena”, de Joaquim Serra, i “Música per a tu”, de Joan Jordi Beumala, interpretades per la Cobla de Cambra de Catalunya i la Mediterrània, respectivament; i una versió molt especial d’una dansa tradicional, “El velatori”, la de la banda sonora de la pel·lícula “Ventre blanc”, de Jordi Lara, amb les veus de Paula Berenguer, Ernest Crusat i Gisela Figueres.

I el mes de desembre, continuarem amb més FES TA FESTA. No li veiem el final.