Programa 135 – 09/11/2012
(Edició 1924)

Programa 135 – 09/11/2012
(Edició 1924)

EL MEMORIAL JOAQUIM SERRA AL “FES TA FESTA”

Joaquim Serra

Un any més arriba l’homenatge que l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona dedica al mestre Joaquim Serra, el Concert-Memorial que enguany se celebrarà el proper dissabte 17 de novembre, a les sis de la tarda, a la Sala Oriol Martorell de L’Auditori, de Barcelona. La batuta de Bernat Castillejo, l’obra d’estrena de Maurici Villavecchia, les cobles Sant Jordi i Mediterrània i amb la col·laboració enguany de la Cobla de Cambra de Catalunya… No us ho podeu perdre!

Com tampoc us podeu perdre el FES TA FESTA d’aquesta setmana, en el que, entre d’altres coses, ens hem parat a pensar en els noms que pronunciem sense saber qui són. Personatges importants que donen nom a un premi o que han merescut una dedicatòria d’una sardana i que actualment són uns perfectes desconeguts per la gran majoria de persones malgrat haver realitzat una tasca important. Les tres sardanes de Joaquim Serra que conformen la part musical del programa tenen en aquesta ocasió una presentació diferent dels altres dies.

Però a més també tindrem el contingut habitual, com ara LA COLUMNA, del nostre director Jesús Ventura que ens parla d’una periodista polonesa i d’una pregunta “perla”: “Què en pensaria en Joaquim Serra?”. I la doble CRÒNICA CASTELLERA, amb en Carles Esteve: la que podreu escoltar tot recordant “La millor de la història”, l’actuació dels Castellers de Vilafranca per la Diada de Tots Sants; i la que podreu llegir al web, amb els castells més importants del passat cap de setmana i que ha titulat “Intents de nou, catedral avellana i pilars històrics”.

I les seccions intermitents que aquesta setmana són:

A l’AGENDA, a més del ja esmentat MEMORIAL JOAQUIM SERRA del dia 17, us parlem també de les trobades geganteres pel proper cap de setmana i de l’entrega dels PREMIS CAPITAL DE LA SARDANA, que tindrà lloc el divendres dia 16, a les vuit del vespre, a l’Auditori de la ONCE, al número 400 de la Gran Via barcelonina i que comptarà també amb l’actuació de la Cobla La Bisbal Jove.

Carme Canela
i la cobla Sant Jordi

I a les NOTÍCIES ESCOLLIDES la convocatòria del XII Concurs Nacional de Fotografia “EL FET GEGANTER” endegat per l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya. I al voltant del món coblístic, un reguitzell de notícies: el naixement de la Cobla Vila de Caldes, la celebració del 15è aniversari de la Cobla Reus Jove, el nou projecte “Nadales amb cobla” de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i la Carme Canela…

I tot en una horeta. I ho podeu escoltar a l’hora que us faci més ràbia. I com diria en Núñez: “és gratis… eh, eh, eh”.