Programa 274 – 10/07/2015 – Edició 2063

Programa 274 – 10/07/2015 – Edició 2063

Cartell Espolla 2015LA IV ESCOLA D’ESTIU DE GLOSA I LA XIII TROBADA DE CANTADORS AL “FES TA FESTA”

La vila d’Espolla, a l’Alt Empordà, serà la seu aquesta propera setmana d’aquesta doble activitat al voltant del cant improvisat, sota l’organització conjunta de l’Associació Cor de Carxofa, l’Associació Cultural La Fraternal i l’Ajuntament d’Espolla. En parlem abastament amb en Josep M. Tegido “Gustinet” a la nostra entrevista de LA FESTA QUE VE.

Descarrega’t el programa en PDF aquí.

Però ja sabeu que al FES TA FESTA estiuenc hi trobareu també moltes altres coses. Com ara les seccions fixes: la CRÒNICA CASTELLERA d’en Carles Esteve, que aquesta setmana destaca especialment la gran actuació, diumenge passat, dels Minyons de Terrassa a la seva Festa Major de Sant Pere, aconseguint un espectacular “Pòquer de gamma extra a Terrassa“; o les DITES I REFRANYS d’en Víctor Pàmies, que aquesta vegada ens en comenta una de les més populars crematísticament parlant: “La pela és la pela“.

A més tindrem un nou CANTS DE TAVERNA, en què en Xicu Sànchez Carcassés ens proposa recordar una gran interpretació de l’Alfons Carreras “Fonso”, l’incombustible tenor del grup Port-bo que enguany ho ha deixat: la popular havanera “Luz que brillas“.

A ELS TEMES D’EN XINO, amb en Josep Maria Francino, recuperarem una altra de les versions de “La santa espina”: en aquest cas la interpretada pel Don Cherry Jazz Group. I amb en Gustau Molas començarem a recuperar ELS SECRETS DE L’ETNOLÒGIC de la segona temporada: en el primer episodi ens parlava de “L’epistolari d’en Ramon“.

I tot plegat amb bona música i bon humor. Passeu una estoneta amb nosaltres. No tenim contraindicacions… conegudes.