Programa 317 – 29/04/2016 – Edició 2106

Programa 317 – 29/04/2016 – Edició 2106

BRUCE SPRINGSTEEN I JOAN AMADES
AL DARRER “FES TA FESTA” D’ABRIL

Bruce SpringsteenSí, sí! No penseu que ens hem begut l’enteniment. Començarem amb un tema del Boss: “If I should fall behind”. I amb la notícia que la TV del Berguedà ens ha fet arribar sobre l’original manera com a Berga volen celebrar enguany el 150è aniversari dels gegants vells de la Patum i el 125è dels gegants nous: tot ballant al ritme d’aquest tema d’en Bruce Springsteen, que el cantant de Nova Jersey ha cedit per a l’ocasió.

Comptarem amb una petita crònica sobre com es va desenvolupar durant la passada Diada de Sant Jordi aquesta iniciativa de LLEGIR AMADES, que van endegar des de l’Associació Cultural Joan Amades i que va comptar amb un gran èxit de participació. Un reportatge que estarà precedit per una cançó del nostre benvolgut Joan Crosas titulada “Si em vols llegir”, del seu treball COMTE ARNAU (2008) i acompanyat al piano pel manresà Manel Camp.

També tindrem les habituals seccions setmanals:

I també altres seccions que podríem anomenar de periodicitat variable:

I encara tindrem temps de parlar-vos de la final de LA SARDANA DE L’ANY, que se celebrarà el proper dissabte dia 7 de maig, al Palau de Congressos d’Andorra la Vella; d’escoltar en Bernat Castillejo amb la cobla Mediterrània, tocant una d’aquelles obres d’Eugène Damaré originals per a flauta i arranjades per a flabiol solista pel mestre Jordi León, que porta per títol “Piccolo polca”; i per acabar, d’escoltar també una sardana de l’Enric Ortí interpretada pels seus companys de la cobla Sant Jordi que es titula “Som-hi, que s’acaba!”.

I encara volem remarcar que comencem el programa amb una cordial salutació per als amics de Ràdio Nikosia, que van convidar l’Amadeu Carbó a parlar de cultura popular i tradicional a la seva admirable emissora, una iniciativa  que dedica tots els seus esforços a treballar amb i per a gent que té algun tipus de problema de salut mental. Endavant amics, podeu comptar amb nosaltres pel que us faci falta.

I la setmana que ve, més. I ja serem al mes de maig. I ja ho sabeu que pel maig, cada dia un…