Programa 384 – 04/08/2017 – Edició 2173

Programa 384 – 04/08/2017 – Edició 2173

FERIA DE CERET
el darrer CD de la cobla Mil·lenària
obre el primer FES TA FESTA d’agost

Una selecció de pasdobles toreros com “El gato montés”o “La morena de mi copla” (per citar-ne només dos), juntament amb d’altres de sabor o origen diríem que més català com “Alegria” de Jaume Francesc o el popular “Islas Canarias”, de Josep M. Tarridas, assaonats amb un parell de vals-jotes del mestre Max Havart i, per acabar-ho d’adobar, i com a colofó, amb “La Santa espina”, “L’Estaca” i “Els segadors”. Aquest és el repertori del que és, segurament, el més heterogeni dels continguts d’un CD de la cobla Mil·lenària. Si us expliquem que es tracta d’un de titulat FERIA DE CERET, potser s’entendrà millor… o potser no.

Aquesta és la novetat musical que obre aquesta primera edició agostenca del FES TA FESTA, sense el Sr. Carbó (que un any més ha desaparegut en aquestes dates) però amb tota la resta de l’equip del programa i amb moltes coses per explicar-vos.

Com ja us havíem anunciat, al llarg d’aquest mes d’agost anirem coneixent els grups finalistes del concurs SONS DE LA MEDITERRÀNIA. Aquesta primera setmana és el torn de la BPO, la BALKAN PARADISE ORCHESTRA, amb un tema doble titulat “Golden days / La gata i el belitre” que podeu veure també en aquest YouTube.

Però aquest no serà el YouTube de la setmana del programa (tot i que ho podria ser perfectament). El que hem triat com a YouTube setmanal és la particular versió de la tradicional “Filomena” del grup LES ABSENTES, inclosa en el seu darrer treball discogràfic REMENA! No us el perdeu!

I encara tindrem les seccions:

I encara us parlarem de que s’ha obert la inscripció per participar a la Mostra SOM CULTURA POPULAR 2018 i escoltarem la sardana “El meu fillol”, del mestre Domènec Moner… i alguna altra cosa que ens deixem.

Només feu click al reproductor i comença un nou FES TA FESTA.