Programa 400 – 24/11/2017 – Edició 2189

L’Associació Cultural FES TA FESTA ens manifesten en favor de la democràcia, de la llibertat d’expressió i del dret a decidir. Catalunya haurà de ser i serà el que vulguin els catalans.

Visca Catalunya lliure!

Programa 400 – 24/11/2017 – Edició 2189

Bèsties, foc, pessebres i més novetats

Una veritable amalgama de notícies de tota mena
ocupen aquest darrer FES TA FESTA
del mes de novembre

Perquè us parlarem de moltes coses: com per exemple de la gala FESTIVITAS BESTIARUM o, el que és el mateix, la IV NIT DEL BESTIARI FESTIU en que es lliuraran els Premis BEST, i que se celebrarà el proper dissabte dia 2 de desembre al Teatre Bartrina, de Reus, amb l’Empar Moliner com a ambaixadora del Bestiari Festiu 2018.

O de la convocatòria de la primera edició del Concurs d’Enceses convocat per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya (FDDC) que tindrà lloc el proper mes de març a la vila de Picamoixons, a la comarca de l’Alt Camp. Les inscripcions estan obertes però solament fins el 13 de desembre proper.

També us tornarem a parlar de novetats discogràfiques i editorials, com ara el tercer volum de la col·lecció L’ESCALA RECORDA… dedicat en aquesta ocasió al compositor Ferran Says i Casadellà (1880-1942) del qual escoltarem la seva popular sardana “Records de L’Escala” per acabar el programa. I pel que fa a sardanes, escoltarem també la titulada “Experiències viscudes”, de Carles Santiago (del nou CD CONNECTATS 3) o la ja novena semifinalista de La Sardana de l’any 2017, la composició del Lluís Alcalà que porta per títol “Només un instant”.

I pel que fa als pessebres, parlarem de la inauguració aquest divendres a Can Quintana, a Torroella de Montgrí, del sempre espectacular Pessebre de Josep Mir; o del pessebre clàssic que es podrà veure enguany al pati del Museu Marés, de Barcelona; o del Pessebre de la Torre del Suro, del Barri del Guinardó, que tindrà lloc enguany el dia 20 de desembre…

També tindrem una munió de seccions:

I podreu veure i escoltar el Youtube de la setmana que protagonitzen el grup CRIATURES amb la col·laboració de la Judit Neddermann i el Pau Figueres Trio, que interpretaran un tema d’en Toni Xuclà titulat “Pluges d’estiu”.

I encara moltes coses més. Però si us ho explico tot…
———————————————————————-

I com diem en el programa un segon Youtube de propina. Ja heu vist el video de la XX edició de la Fira Mediterrània?