Programa 409 – 26/01/2018 – Edició 2198

Programa 409 – 26/01/2018 – Edició 2198

El FES TA FESTA des de la
Mostra SOM CULTURA POPULAR 2018

Un cap de setmana realment especial en que podreu escoltar-nos sense interrupció durant tot el dissabte i el matí del diumenge per l’emissió en directe que farem mitjançant la nostra web i pel Facebook Live des del SOM CULTURA POPULAR 2018, a la Fàbrica Fabra i Coats del barceloní barri de Sant Andreu. Us oferirem entrevistes, debats, espais de la mostra, seccions, música i fins i tot un concurs en què podeu guanyar un lot de publicacions d’Edicions Morera (Calendari de l’ermità inclòs) i una ampolla de Ratafia de l’Ermità. Només ens heu de dir, via Facebook, quins són els vostres gegants preferits. Segur que encerteu la pregunta…!

Però no per això deixareu de poder escoltar el programa convencional de cada setmana. La darrera edició del mes de gener de 2018 del FES TA FESTA us parlarà del SOM CP, però també de moltes altres coses: us presentarem un nou CD de la cobla La Principal de la Bisbal titulat “Sardanes de Tossa – Volum 6”, del qual escoltarem la sardana “Ofrena a Tossa”, d’Antoni Mas Bou; parlarem de l’Exposició “Ricard Viladesau, el príncep de la tenora” que s’inaugura aquest dissabte dia 27 a Can Quintana, al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí; de la 75a. edició de l’Aplec de Sant Pau de la Calzada o de les darreres representacions dels Pastorets del Vendrell.

També tindrem les seccions:

I tindrem un Youtube de la setmana amb el Grup BIFLATS i el seu tema “La cúmbia del Pirineu”. I al final del programa escoltarem “El sereno”, una de les sardanes més populars del mestre Josep Coll i Ligora tot commemorant el 125è aniversari del seu naixement.

I DURANT AQUEST INTENS CAP DE SETMANA CONTINUEM DESITJANT I EXIGINT QUE TOTHOM PUGUI SER A CASA SEVA.