Programa 595 – 30/07/2021 – Edició 2384

Programa 595 – 30/07/2021 – Edició 2384

Cinc anys del Festival AMB SO DE COBLA a Palamós

Entre els propers dies 3 i 7 d’agost se celebrarà a Palamós la cinquena edició del Festival AMB SO DE COBLA amb un programa variat que combina propostes clàssiques i innovadores. Un projecte inspirat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós, acollit i impulsat per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, gestionat per l’Ajuntament de Palamós, amb el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració de la Confederació Sardanista de Catalunya. Us l’anunciarem i en parlarem al present i en successius programes.

Però també us parlarem de moltes altres coses, com ara del programa d’enguany de la Fira de Manresa i de l’entrevista tranquil·la que l’Amadeu Carbó li ha fet al seu director, en Jordi Fosas, en una nova edició del seu BUSCA-RAONS que podeu veure al final d’aquest davantal.

Les músiques que escoltarem tindran molt a veure amb el Festival de Palamós: Sentir-se petit, un tema del CD KIRIBATI, el darrer treball (encara sense cobla) d’en Guillem Roma, la proposta que tancarà el Festival el dissabte 7; o la sardana Palamós, del mestre Ricard Viladesau, que ens interpretarà la cobla Montgrins.

I en el nostre Youtube de la setmana, un tema emblemàtic de l’Arnau Tordera: Ens en sortirem, amb el vídeo del directe enregistrat el 10 d’agost de 2019 a Palamós, a l’estrena del concert del Grup OBESES, la Cobla BERGA JOVE i el Cor d’Obeses, dins el marc del festival Amb so de cobla del 2019.

També tindrem les SECCIONS:

I per acabar la sardana Amposta del mestre Francesc Mas Ros, en honor de la nova emissora que ens programa. I amb el repte afegit que d’aquí a final d’any acabarem el FES TA FESTA amb sardanes dedicades a les viles i ciutats que mitjançant les seves emissores ens fan costat.

Cap feina. Un veritable plaer.

Com fer el FES TA FESTA cada setmana… també a l’estiu!


Aquí teniu el BUSCA-RAONS de l’Amadeu Carbó i en Jordi Fosas. No us el perdeu.