Programa 596 – 06/08/2021 – Edició 2385

Programa 596 – 06/08/2021 – Edició 2385

Les festes no fan vacances

Ans al contrari: és el mes d’agost quan més activitats festives i de cultura popular proliferen arreu del nostre país. I malgrat les restriccions i els greuges comparatius incomprensibles, serà un agost farcit de festa i de cultura de la qual no en podem estar al marge. I és per això que el FES TA FESTA tampoc fa vacances. Si més no, d’una manera literal.

En el programa d’avui, la música i les SECCIONS agafen especial protagonisme ja que començarem el programa desitjant “Bones vacances” amb el tema d’en Joan Isaac que porta precisament aquest títol. I l’acabarem seguint amb el repte de saludar musicalment a totes i cascuna de les emissores que ens fan costat, programant una sardana dedicada a la seva vila o ciutat. I en estricte ordre alfabètic, avui ens toca la Barcelona de Ràdio Hostafrancs i per això escoltarem la sardana per a dues cobles titulada “Barcelona”, del mestre Fèlix Martínez Comín.

Per cert, un agraïment especial a Ràdio Taradell per deixar-nos utilitzar els seus estudis durant aquest mes d’agost. Queda dit.

Un altre tema també inicia un repte, el de saludar al mes d’agost en cadascun dels programes que farem en aquest vuitè mes de l’any: la sardana amb la qual començarem és “Agostenca”, del mestre Agustí Borgunyó, amb la cobla Sabadell.

I el Youtube de la setmana serà també el primer dels quatre que durant l’agost ens presentaran els grups finalistes del 14è Concurs SONS que organitza la Revista Enderrock i el Centre Artesà Tradicionàrius amb la col·laboració de la Fira Mediterrània de Manresa. Avui coneixerem a LA TROUPE, un grup de Sant Celoni que ens presenten el seu clip titulat “La ballada”.

I pel que fa a les SECCIONS, com sempre variadetes:

I notícies, i comentaris… Vaja: la xerrameca de sempre. I es que si ens deixen un micro…

No us ho perdeu.