Programa 629 – 25/03/2022 – Edició 2418

Programa 629 – 25/03/2022 – Edició 2418

III Congrés Internacional dels Jocs en la Història que es celebra a Vic al Fes ta Festa

Una trobada per pensar, reflexionar i intercanviar coneixements al voltant del joc i l’acció lúdica amb propostes molt singulars.

Benvinguts al Fes ta festa de la setmana.

Un Fes ta Festa que ens passeja per l’univers del joc. En Víctor Baroja serà el convidat d’avui que ens explica tot el que cal saber del III Congrés Internacional dels Jocs en la Història que es celebra aquest cap de setmana a Vic amb propostes molt singulars.

L’actualitat en forma de breus, entre d’altres coses es farà ressò d’una crida dels geganters de Moià i d’un altre de l’Esbart Català de Dansaires, sabrem l’estat en què es troba el monument de la Sardana de Montjuïc

Les darreres informacions del Tradicionarius i de la Sardana de l’any ens conduiran a escoltar els temes musicals que hem programat.

I com sempre les seccions dels nostres col·laboradors i col·laboradores ens farceixen de continguts diversos, interessants, i de qualitat.

Temes musicals:

  • Del treball, Mireu que sem anant i mirant escoltarem la Carabassa de Claudio Gabriel Sanna & Rall Grup
  • Hem programat un tema del Quico el Celio, el Noi i el Mut de Ferreries, que du per nom Sóc d’allà Baix i l’escoltarem de l’enregistrament que aquesta formació va fer en motiu dels seus 20 anys d’existència l’any 2013.
  • Romaní és el nou projecte de l’acordionista i compositor Pere Romaní, I de Romaní podreu escoltar el Vals Feliç.
  • I per tancar el programa uns sardana de Francesc Picart que dur per nom 5G, Cinc Gironins que passa a les semifinals de la Sardana de l’Any i esta interpretada per la cobla La Principal de la Bisbal

Seccions:

Fins la setmana que ve.