Programa 685 (21/04/2023) Edició 2474

Programa 685 (21/04/2023) Edició 2474

‘Calendari Folklòric de Mallorca’, del pare Rafel Ginard al Fes Ta Festa.

Joana Serra Figuerola de la Fundació Mallorca Literària ens explica les interioritats d’aquesta publicació

 

Hola, benvinguts al Fes ta Festa, el programa de Cultura Popular i associacionisme que podeu escoltar a la ràdio i a internet.

Un programa, el d’aquesta setmana, que ens ha quedat molt illenc i no només pel tema central, també pels temes musicals que escoltarem.

 

Pare Rafel Ginard

Pel que fa al tema central, ens farem ressò de la publicació dels quatre volums de l’obra “Calendari Folklòric de Mallorca” del pare Rafel Ginard Bauçà i ho farem amb la Joana Serra Figuerola de la Fundació Mallorca Literària que han estat els responsables de la seva edició. Una bona proposta ara que estem en cap de setmana de Sant Jordi.

 

Joana Serra

L’actualitat del Tornaveu ens informa de Mostra Nacional de Teatre Amateur a Pineda, del Festival Enceses a Artesa Lleida, de l’acte d’inici de la temporada castellera, i unes recomanacions bibliogràfiques per sant Jordi

El Baròmetre Casteller, el Concurs La Sardana de l’Any, i les seccions dels nostres col·laboradors i col·laboradores ens conduiran per aquests 55 minuts de programa que tenim per endavant.

Veniu? sí? som-hi.

El Fes ta Festa a un clic.

 

Temes musicals:

  • Jota de Muro – Do Natural
  • La presó de la Mola – Figues d’un altre Paner
  • Capvespre a Figueres – Amadeu Escoda – Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona – Sardana guanyadora `de la 2ona semifinal de LSDA

Seccions:

 

Fins la setmana que ve