Programa 688 (12/05/2023) Edició 2477

Programa 688 (12/05/2023) Edició 2477

L’APLEC D’ESBARTS A MONTSERRAT ARRIBA AL FES TA FESTA

La cita montserratina arriba a la 66ena edició i es celebrarà amb tota normalitat el proper 21 de maig.

 

Ha passat una setmana i per tant és Sant Tornem-hi, l’equip de Fes ta Festa us saludem i us donem la benvinguda a una nova edició del programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet.

El programa d’aquesta setmana ens porta cap a Montserrat. El motiu: l’Aplec d’Esbarts a Montserrat que enguany arriba a la 66ena edició i que es celebrarà el proper 21 de maig.  Joan Gómez i Soriano president de l’Obra del Ballet Popular és qui ens ha explicat tot el que cal saber d’aquest aplec.

Com sempre tindrem l’actualitat del Tornaveu en el qual descobrirem el projecte Reconnectem-nos, una iniciativa impulsada des de la Federació d’Ateneus de Catalunya per combatre la solitud no volguda, el festival Cornamusam, els premis Recercat, i el suport del parlament a la candidatura de la  Rumba Catalana perquè sigui declarada per la UNESCO Patrimoni Cultural immaterial de la Humanitat.

Tindrem el Baròmetre Casteller, la darrera semifinal de La Sardana de l’any, i les sempre sàvies seccions dels nostres col·laboradors i col·laboradores ens conduiran pels cinquanta-cinc minuts que tenim per endavant

Ens acompanyeu? si?
Ara sí, tot el Fes ta Festa a un clic.

Temes musicals:

  • Montserrat – Marcel Marimon  (Ovidi al Tarambana)
  • Balenyà més de mil anys d’història – Carles Santiago – Cobla la Principal de la Bisbal – Sardana guanyadora de la 5ena semifinal de la LSDA.

Seccions:

 

Fins la setmana que ve