Programa 692 (09/06/2023) Edició 2481

Programa 692 (09/06/2023) Edició 2481

L’APP ‘REPARTIR SARDANES’ ARRIBA AL FES TA FESTA

 N’hem parlat amb Marc Martínez i Joan Arderiu impulsors de l’aplicació

 

Benvinguts a una nova entrega del Fes ta Festa. El programa de Cultura Popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet .

Aquest Fes ta Festa és el 692 amb presència a internet i el 2481 de tota la seva història que va començar el mes de setembre de 1989 i que trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 9 de juny 2023, diada de Sant Efrén de Síria.

Un cap de setmana el del 9 al 11 de juny on tenim festes arreu per la celebració de la festa del Corpus, segur que ben a prop d’on sou trobareu catifes, enramades, ous com ballen, processons ….

Tenim per davant, 55 minuts de música, informacions i actualitat, i seccions sàvies que ens apropen a diversos i múltiples aspectes de la Cultura Popular i Tradicional, sempre de d’un punt desenfadat i divertit.

I com sempre un tema central, aquesta setmana les tecnologies aplicades a la cultura popular. Parlarem amb Marc Martínez i Joan Arderiu impulsors de l’aplicació Repartir Sardanes, una app que ens farà la vida més fàcil.

Ens acompanyeu? sí?
Tot el Fes ta Festa a un click.

Temes musicals:

  • L’enramada – Josep Serra – Cobla Mediterrània
  • El Patumaire – Orquestrina Trama
  • El Vals de la Ginesta – Roger Mas / Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona
  • Calonge i Sant Antoni – de Marc Timón – Premi de la Crítica LSDA 2022

Seccions:

 

Fins la setmana que ve.