Programa 705 (08/09/2023) Edició 2494

Programa 705 (08/09/2023) Edició 2494

EL GAUDEIX LA FESTA RETORNA A LES PROGRAMACIONS.

En Joan Ignasi Gómez, el seu director, ens ha explicat el passat, el present, i el futur d’aquest programa de televisió.

 

Benvinguts i benvingudes! Esteu escoltant el Fes ta Festa el programa de Cultura Popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet.

Amb el programa d’aquesta setmana reprenem la temporada normal, tornen les seccions, el reportatge i l’actualitat del Tornaveu on s’incorpora la Núria Pascual.

Aquest Fes ta Festa és el 705 amb presència a internet i el 2494 de tota la seva historia que va començar el mes de setembre de 1989 i que trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 8 de setembre de 2023, diada de les Mares de Déu Trobades

Un cap de setmana el del 8 al 11 de setembre en què el trobareu festes a Tàrrega, La Jonquera, Solivella, Solsona, Olot, Cardona, Folgueroles, Llerona, entre d’altres poblacions que estan de festa.

També, i per això, estem molt contents, s’incorporen a la família d’emissores que emeten el Fes ta Festa, Ràdio Arbúcies i Ràdio Bonmatí. Sigueu molt benvinguts els que ens escolteu des d’aquests dials.

El tema central del Fes ta festa d’aquesta setmana és el programa de televisió “Gaudeix la Festa que dirigeix Joan Ignasi Gómez i que després d’un temps sense emetre’s, hem tingut la bona notícia de la seva tornada a les graelles de programació. Una molt bona notícia.

Tenim aproximadament 55 minuts per endavant. Veniu?
Ara sí, comença el Fes ta Festa.

Temes musicals

  • Au Jovent – Fetus – Cançó de la diada 2023
  • Lladres – Figues d’un altre Paner
  • Utòpics, idealistes, Ingenus – Pau Alabajos
  • La Veu de Catalunya – Josep Maria Ruera – Cobla de Cambra de Catalunya

Seccions

 

Fins la setmana que ve