Programa 713 (03/11/2023) Edició 2502

Programa 713 (03/11/2023) Edició 2502

LA BIENNAL DEL PESSEBRE CATALÀ AL FES TA FESTA

 Ramon Albornà president de la Federació Catalana de Pessebristes ens ha explicat el que serà aquesta biennal que es celebrarà a Barcelona

Benvinguts i benvingudes al Fes ta Festa, el programa de Cultura Popular i Associacionisme que s’escolta per la ràdio i per Internet i del que si voleu us en podeu fer mecenes i així contribuir a la seva continuïtat a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta, només cal que entreu a https://fes-ta-festa.aixeta.cat/ca.

Aquest Fes ta Festa és el 713 amb presència a Internet  i el 2502 de tota la seva història que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 3 de novembre de 2023 diada de Sant Ermengol.

Un cap de setmana el del 3 al 5 de novembre que podeu firar-vos a Puigcerdà centrada en el cavall, a la Fira de Tardor de la Pobla de Lillet, i a Sort que posa el focus en el món de l’ovella concretament en l’ovella xisqueta, tal i com informa el Calendari de l’Ermità dels Pirineus, que per cert ja podeu trobar als punts de venda habituals.

Tot i que encara ens queden castanyes i panellets per celebrar Tots Sants, al Fes ta Festa hem decidit començar a celebrar el Nadal aquest cap de setmana. El motiu d’aquest avançament és la celebració dels 800 anys del pessebre que Sant Francesc d’Assís va impulsar a Greccio i que d’alguna manera es considera el punt de partida del pessebre en totes les seves expressions i modalitats.

És per això que en el reportatge d’aquesta setmana en Ramon Albornà president de la Federació Catalana de Pessebristes ens explicarà com es presenta aquesta celebració a casa nostra.

També tindrem la primera entrega de la secció “L’emoció de fer el pessebre” que ha preparat encertadament Enric Benavent per aquesta celebració tan important i que a partir d’aquesta setmana ens acompanyarà fins el programa de Reis.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Tot el fes ta festa a un clic.

 

Temes musicals:

  • Pessebre Ideal – Strombers
  • Es Vedrà – Grollers de Sa Factoria
  • Bruixes – Ebri Knight
  • Pessebres i Sardanes – Carles Santiago – Cobla Ciutat de Girona

Seccions:

Fins la setmana que ve