Programa 715 (17/11/2023) Edició 2504

Programa 715 (17/11/2023) Edició 2504

ELS PESSEBRES VIVENTS VAN A MONTSERRAT

 

Ens ho explica Àngels Serentill presidenta de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya.

Benvinguts i benvingudes, al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet. i del qual, si voleu, us podeu fer mecenes i així contribuir a la seva continuïtat, a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta, només cal que entreu a https://fes-ta-festa.aixeta.cat/ca.

Aquest Fes ta Festa és el 715 amb presència a Internet  i el 2504 de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 17 de novembre de 2023 diada de santa Isabel d’Hongria i sant Gregori Taumaturg i també és el dia Internacional de la Filosofia

Un cap de setmana el del 17 al 19 de novembre en què trobareu festes majors a Bàscara, Rajadell, Vidreres i Lloret de mar, que celebren la festa major de sant Romà, entre d’altres poblacions que estan de festa.

Àngels Serentill

El tema central del programa d’aquesta setmana són els pessebres vivents i com encaren la celebració d’aquests 800 anys de tradició, més quan estan a punt de celebrar el seu acte central a Montserrat. En parlarem amb l’Àngels Serentill, presidenta de la Federació de Pessebres Vivents.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, comença el Fes ta Festa.

Temes musicals:

  • Montserrat – El Diluvi
  • Budell de Cantonada – Radiokuartet
  • Els dotze Lladres – Sanjosex i Carles Belda
  • A Montserrat – Joaquim Serra – Cobla Sant Jordi i Cobla de Cambra de Catalunya

Seccions:

Fins la setmana que ve.