Programa 320 – 20/05/2016 – Edició 2109

Programa 320 – 20/05/2016 – Edició 2109

L’EXPOSICIÓ “MIRADES DE GEGANT”
I EL NOU CD D’EN MARCEL CASELLAS
AL “FES TA FESTA”

logo_mirades de gegant_dretaEl passat dimecres 18 de maig es va inaugurar, a la Casa dels Entremesos, de Barcelona, aquesta exposició que s’ha fet amb motiu del 110 aniversari dels Gegants de Sant Roc de la Plaça Nova, i que esdevé un nou capítol del 4 ¼, la commemoració dels 4 segles i quart de Festes de Sant Roc a Barcelona. En el reportatge de l’acte d’inauguració, que ha preparat l’Amadeu Carbó, hi podreu escoltar les explicacions i els aclariments d’en Xavier Cordomí, un dels factòtums de tota aquesta històrica història.

05-20-16 - Exposició Xaxu a L'EscalaPerò també, farem cròniques d’altres actes, com el concert de presentació del passat dissabte dia 14 a Figueres del nou CD de la cobla Ciutat de Girona dedicat al mestre Ramon Basil i Brujó, o la inauguració de l’Exposició “60 anys sense l’Avi Xaxu” a L’Escala, el divendres dia 20. O anunciarem la Festa Verdaguer a Folgueroles programada per al diumenge 22, o les diverses activitats a l’entorn del Congrés Internacional dels Focs de Sant Joan que tindrà lloc a Vic el proper cap de setmana, en el marc del 50è aniversari de La Flama del Canigó.

 

Tindrem també les seccions setmanals i/o periòdiques:

Portada CD L'AlojaI encara, en la part musical escoltarem les sardanes “L’aplec”, de Ramon Basil (iclosa en el CD abans esmentat de la cobla Ciutat de Girona) i “Compartint emocions”, de Josep Coll i Ferrando (brillant accèssit al premi Popular de la Sardana de l’Any 2015). I entre mig, la Cobla Catalana dels Sons Essencials d’en Marcel Casellas, ens presenta un tema titulat “Ara arriba la cobla”, inclòs en el seu tercer treball discogràfic titulat “L’ALOJA”. Un tema del qual també en podeu veure el vídeo.

https://www.youtube.com/watch?v=5dOL-EhP2tc

Com en Marcel diu: “Així, com qui no vol la cosa, mig en “sèrio” i mig en broma, anem reivindicant la percussió a la cobla i la cobla a la vida!”

I la setmana que ve… més!

I Visca el Barça!