Programa 463 – 18/01/2019 – Edició 2252

Programa 463 – 18/01/2019 – Edició 2252

Josefina Roma recull el
Premi Joan Amades 2018

Aquest dissabte, 19 de gener, a les dotze del migdia, a la Sala 4 del Palau de la Virreina, de Barcelona, la doctora en antropologia Josefina Roma i Riu rebrà aquest important i prestigiós guardó honorífic que anyalment atorga l’Associació Cultural Joan Amades.

Aquesta serà la nostra notícia de capçalera d’aquest FES TA FESTA en què també us parlarem, entre moltes altres coses, que el proper diumenge dia 27 de gener s’estrenarà un nou espectacle amb la cobla com a protagonista destacada: Llums, música,… acció!, una proposta impulsada per l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, en el marc del seu 40è aniversari. Serà al Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11), a les 18 h. i amb la cobla Reus Jove, la companyia de teatre La Missiva i la companyia de dansa BSO Dance. L’anuncien com un concert de pel·lícula!

A més, el programa comptarà amb les seves habituals SECCIONS:

La part musical tindrà també el seu Youtube de la setmana, aquesta vegada amb un cançó del darrer CD “Si són flors floriran”, de la cobla Catalana dels Sons Essencials. Escoltarem i veurem, amb aire de mateixa, el tema “Els vells companys”.

I la completarem amb el Grup CORRANDES SÓN CORRANDES i la seva versió de les Polques d’en Peret Blanc i d’en Jan de la Vila, un tema del seu darrer CD “Si voleu ballar corrandes”; i les sardanes “Noces d’or a l’antina”, de Rafel Guinovart (la quinzena semifinalista de la sardana de l’any 2018) i “Aires garriguencs”, del mestre Conrad Saló, ambdues interpretades per la Cobla Sant Jordi.

I encara tindrem temps de parlar-vos de molts altres actes per al present i per al proper cap de setmana.

I tot en poc menys d’una horeta. Feu-nos confiança!

No us en penedireu…