Programa 095 – 10/02/2012
(Edició 1884)

Programa 095 – 10/02/2012
(Edició 1884)

PREMIS AL “FES TA FESTA”

D’entrada no ens en hem pogut estar. Havíem de ficar la nostra cullerada particular en la polèmica respecte a la crítica quasi vexatòria que s’infringí al Conseller Ferran Mascarell a la Gala dels Premis Gaudí de cinema. Com que nosaltres no tenim cap censura, doncs no ens callem res.

I parlant de Premis, aquesta setmana comentem també la concessió dels Premis Ciutat de Barcelona 2012, en aquest cas amb una clara satisfacció ja que, a més del Premi de Cultura Popular per la Coordinadora de Diables de Catalunya, el Premi de Música ha estat concedit a la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, fet que esdevé el tema central de la primera de les seccions fixes del programa, LA COLUMNA, que aquesta setmana el nostre director, Jesús Ventura, ha titulat preclarament “Premi per la Sant Jordi”.

A les notícies escollides us parlem de subvencions i beques. I a l’agenda, una munió de coses, entre les que destaquem la cinquena edició de “La Violinada” que se celebra aquest cap de setmana (10, 11 i 12 de febrer) a Argelaguer i les properes cites del Festival Tradicionàrius, així com algunes exposicions molt i molt interessants.

I la resta de seccions:

I a la part musical, a banda del tema d’en Xino, un monogràfic dedicat a la cobla Sant Jordi, amb les sardanes “Jordi de Sant Jordi”, de Manuel Oltra; “Sant Jordi”, de Jordi León; i la sardana lliure “That’s the way”, de Marc Timón.

No som cap premi. Potser ni tant sols un regal. Només us volem fer passar una estona agradable. Feu-nos companyia!!!