Programa 137 – 23/11/2012
(Edició 1926)

Programa 137 – 23/11/2012
(Edició 1926)

UN “FES TA FESTA” REFLEXIU

Si més no ho pot ser per a tots aquells que ens escoltin durant el cap de setmana. Els que ho facin a partir de dilluns ja no ho tenim tant clar. De fet a nosaltres ens és igual, el “Fes ta festa” no s’atura nio per unes eleccions, ni que siguin tant transcendentals com aquestes.

I tot i que algun comentari se’ns escaparà, no parlarem de política. A LA COLUMNA, per exemple, el nostre director Jesús Ventura ens parlarà d’un “Memorial memorable”, el Memorial Joaquim Serra 2012 que va tenir lloc el passat dissabte dia 17 a Barcelona. I a la CRÒNICA CASTELLERA, un cop més per partida doble, podreu escoltar com els va anar als egarencs en la seva diada. En Carles Esteve ho defineix així: “Minyons ambiciosos i poc afortunats”. I encara podreu llegir al web una segona crònica de les actuacions més importants del cap de setmana passat en la que destaca el fet que “Gràcia també te basílica”.

En Treball i na Cultura

A banda, una nodrida agenda amb activitats pel present cap de setmana i, sobretot pel proper, el primer del mes de desembre, amb trobades geganteres, concerts, recitals d’esbarts, etc. I a les NOTÍCIES ESCOLIDES us parlem, entre d’altres coses de “ResCATallats” una publicació d’Angle Editorial realitzada per dibuixants de “El web negre” que han sots-titulat “Humor independent contra la crisi”; de la 18a. NIT DE LA SARDANA, la gran festa sardanista de les terres de Lleida, que tindrà lloc el proper dissabte dia 1 de desembre a Balaguer, amb una jornada intensa d’activitats i xerinola; i de la presentació oficial de la imatge i dels actes de celebració del 25è. Aniversari dels Gegants de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, en TREBALL i na CULTURA, que tindrà lloc també el dia 1 de desembre, a Sant Feliu del Llobregat, en un acte en el que es coneixerà també el veredicte i es lliuraran les premis de Primer Premi Santa Cecília de Música per a Gegants i Figures Festives i del Concurs Nacional de Fotografia EL FET GEGANTER.

A més, tindrem les seccions periòdiques:

I a més, la música, amb tres temes que inclouen la paraula “temps”: les sardanes “Bressol de nous temps”, de Jordi Molina, i “Temps que no tornen”, de Josep Maria Tarridas; i un tema del CD “Eròtica monàstica” que en Jaume Arnella va enregistrar allà al 1994 i que porta per títol “El bon temps”.

Doncs això, que faci bon temps per la gresca i per la festa.

I per la reflexió, i per anar a votar, i per les celebracions… O es que us penseu que aquesta vegada no guanyaran tots?