Programa 187 – 08/11/2013
(Edició 1976)

Programa 187 – 08/11/2013
(Edició 1976)

UN “FES TA FESTA” DE PATUM

I és que encara que no siguem a Corpus, aquesta gran festa berguedana serà una mica protagonista del nostre programa d’aquesta setmana.

Començant per LA COLUMNA, que aquesta setmana ha escrit sorprenentment l’Amadeu Carbó per parlar-nos de l’espectacle “Ecos de la Patum” que s’ha estrenat aquests darrers dies a Berga i que es podrà veure també aquest cap de setmana a la 16a Fira Mediterrània de Manresa.

Una Fira Mediterrània que serà la única protagonista de les NOTÍCIES ESCOLLIDES d’aquest segon programa del mes de novembre, en el que també comptarem amb la CRÒNICA CASTELLERA d’en Carles Esteve que ens explicarà, entre d’altres coses, el que va passar a la Diada de Tots Sants vilafranquina, en la que es va poder veure “Un altre 10 pels verds”.

A l’AGENDA us parlarem d’algunes de les activitats del CAT (Centre Artesà Tradicionàrius) programades pels propers dies, d’exposicions geganteres, de la 11a Diada Sardanista que han programat a Rubí pel proper dia 24 de novembre, amb ballada de sardanes, concert de cobla i recital de l’Esbart Dansaire de Rubí en el seu 90è aniversari; dels actes programats en el 38è aniversari de Ripollet Sardanista, i de moltes coses més.

A les seccions, com sempre, varietat:

I a la part musical, el “Ball de l’àliga” de Berga, amb la Banda de l’Escola Municipal de Música de Berga; el “Ball del Panellet” amb el recordat grup PRIMERA NOTA; i per acabar, la sardana “Dalt les Gavarres”, del mestre Juli Garreta amb la Cobla de Cambra de Catalunya dirigida per Jordi Molina.

Com sempre. Una miqueta de cada cosa. Per a tots els gustos. Esperem que també pel teu.