Tots a votar!

Els fets que han envaït l’actualitat a partir de la convocatòria i la campanya del Referèndum d’autodeterminació de Catalunya de l’1-O, ha provocat la reacció en massa de la pràctica totalitat dels col·lectius de cultura popular i tradicional del país. L’Associació Cultural FES TA FESTA ens manifesten també en favor de la democràcia, de la llibertat d’expressió i del dret a decidir. Catalunya haurà de ser i serà el que vulguin els catalans.

Visca Catalunya lliure!

Tots a votar!

Programa 392 – 29/09/2017 – Edició 2181

Nova temporada del  FES TA FESTA

Sempre per aquestes dates, a finals de setembre, després de la Mercè, de Santa Tecla, etc. acostumem a marcar l’inici d’una nova temporada del programa. Però els que ens coneixeu ja sabeu que les nostres noves temporades no són més que punts i seguit per continuar fent allò que ens agrada: parlar de cultura popular i tradicional a la ràdio i a Internet.

I per això, malgrat que no podrem evitar parlar del referèndum, del piolín i que ens estem votant a sobre, el FES TA FESTA tindrà de tot, com sempre.

Començant per les seccions:

I musicalment parlant tindrem també tres temes molt significatius: “Tinc un clavell per a tu”, de Lluís Llach; “Germans de llengua” d’en Joan Rovira i la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona (el nostre YouTube de la setmana); i el nostre “Fes ta festa”, de Joan Crosas, amb el grup ESQUIROLS.

A banda, escoltarem la primera semifinalista de les sardanes que optaran a guanyar el Concurs “La Sardana de l’any 2017”, la original d’en Xevi Capdevila titulada “L’Isaac Carquinyoli”.

I us parlarem de molts actes programats arreu del país. Aquí en teniu alguns cartells.

 

 

 

 

 

 

 

 

A partir d’aquest cap de setmana, comencem un altra episodi de la nostra història. Nova temporada, nous programes, noves seccions… Tant de bo que també ben aviat puguem comptar amb un nou estat…