Programa 398 – 10/11/2017 – Edició 2187

L’Associació Cultural FES TA FESTA ens manifesten en favor de la democràcia, de la llibertat d’expressió i del dret a decidir. Catalunya haurà de ser i serà el que vulguin els catalans.

Visca Catalunya lliure!

Programa 398 – 10/11/2017 – Edició 2187

Perpinyà, Capital de la sardana 2019

El passat divendres, dia 3 de novembre, al Teatre Jardí de Figueres, la Confederació Sardanista de Catalunya va anunciar la designació de la Fidelíssima vila de Perpinyà com a Capital de la Sardana 2019 i es va avançar també que Sant Feliu de Guíxols serà la de l’any 2020. Igualment es va presentar el programa d’actes de Montblanc 2018, que començarà el proper mes de març, i es van lliurar els Premis Capital de la Sardana 2017.

I a banda d’això ens farem ressò d’un parell d’importants iniciatives generades pel món de la cultura i de la cultura popular i tradicional en especial, que reclamen l’alliberament dels presos polítics i de la llibertat d’expressió: d’una banda a l’entorn de la dansa, amb un manifesta titulat BALLEM PER SER LLIURES, impulsat per diferents àmbits del món de la dansa i que ben aviat donaran a conèixer les accions programades, i també el moviment MÚSICS PER LA LLIBERTAT, que ja es van deixar veure el passat 28 de setembre, en un concert celebrat al Pla de la Catedral de Barcelona amb més de 3.000 músics, i que espera i treballa per reunir-ne més de 10.000 en una propera data encara no concretada.

No faltaran les seccions:

I musicalment coneixerem la 7a semifinalista del concurs “La Sardana de l’any 2017”, la titulada “Tisores i rialles”, d’Alfred Abad. I caminarem pels “Camins” del grup Sopa de Cabra, amb un Youtube de la setmana amb Carles Puigdemont a la guitarra. I escoltarem també les sardanes “Camí de nit”, de Josep M. Serracant i “Per un mateix camí”, de Jordi Molina.

 

I seguirem demanant la llibertat dels presos polítics.
I la república.
I no defallirem.