Programa 447 – 28/09/2018 – Edició 2236

Programa 447 – 28/09/2018 – Edició 2236

II edició dels Premis Antoni Carné

El passat dimarts dia 25 de setembre es van entregar al Centre Cultural de Terrassa els segons Premis Antoni Carné, els guardons instaurats per l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català. Avui us en parlem i podeu llegir també la crònica de l’acte i la llista de guanyadors i mèrits en aquest article de TORNAVEU. Si voleu veure la foto de família, aquí la teniu amb tots els guardonats contents i cofois: l’activista Pere Baltà i Llopart, el programa Gaudeix la Festa, el Grup Teatre Naltrus de Santa Coloma de Queralt, el festival Ésdansa de Les Preses i la Comissió dels Tonis de Taradell.

I també us parlarem de la visita del món sardanista, una expedició que ja sabem nombrosa i que encapçalada per la Confederació Sardanista de Catalunya, anirà el proper dia 1 d’octubre a Brusel·les per tal de fer oficial l’entrega de la preuada Medalla al Mèrit Sardanista al Conseller de Cultura a l’exili, l’honorable Lluís Puig i Gordi. L’acte tindrà lloc en el si d’un concert amb la cobla Sant Jordi que es celebrarà a l’Església de Saint Jean Baptiste de Béguinage de la capital belga.

A la part musical sentirem la primera semifinalista de La Sardana de l’Any 2018; coneixerem un tema nou del Miquel Abras titulat “El primer dia d’octubre”, que serà el nostre Youtube de la setmana; escoltarem la versió de l’Orfeó Català de “Les flors de maig”, en honor a l’Antoni Carné; i recuperarem el nostre tema musical troncal que va escriure en Joan Crosas i que va donar nom al programa ara fa ja 29 anys: el “Fes ta festa” dels grup Esquirols.

Tindrem les habituals seccions:

I tot i que aquesta setmana no tindrem a l’Amadeu Carbó absorbit per la seva feina (no patiu que la setmana que ve ja el tornarem a patir), comptarem amb la col·laboració del nostre company Joan Serra, l’artífex de la nostra NOVA WEB!!! que podreu veure ja des del proper dia 1 d’octubre i que, a banda de donar-nos-en tots els detalls, farà el seu debut com a locutor radiofònic.

Nova saba. Nova WEB. Futur assegurat.

Si més no la setmana que ve…


I aquí teniu “Les flors de maig” d’en Clavé sencera. Una delícia…