Programa 614 – 10/12/2021 – Edició 2403

Programa 614 – 10/12/2021 – Edició 2403

Premi Best per l’Amadeu Carbó

En un FES TA FESTA que comença a respirar ambient nadalenc per tot arreu, volem dedicar el titular al nostre company Amadeu Carbó, que ara fa quinze dies rebia a Tortosa el Premi BEST a un personatge públic destacat en el món de la cultura popular. Si bé ja van esmentar la resta de premis en el FES TA FESTA de la setmana passada que vam dedicar a en Josep M. Francino, per raons òbvies el merescut titular arriba amb una setmana de retard. Felicitats Amadeu!

Com també el felicitem pel nou BUSCA-RAONS, una nova edició d’aquestes entrevistes tranquil·les que fa a personatges importants de la nostra cultura i que aquesta vegada ha dedicat a l’Enric Benavent, un estudiós del pessebrisme. No us la perdeu. La teniu al final d’aquest davantal.

El Youtube de la setmana també parla de Nadal, concretament de La paga de Nadal un tema del Noel Campillo que ens interpretaran el grup BIPOLAR, de Sant Feliu de Guíxols.

També tindrem les SECCIONS:

I, a banda d’anunciar diversos concerts i actes pels propers dies, escoltarem al Grup CORRANDES SÓN CORRANDES amb les Corrandes de Folgueroles; a la cobla Ciutat de Girona amb la sardana Cantant al pessebre, de Lluís Albert; i a la cobla Jovenívola de Sabadell amb la sardana Llegendària de Ferran Carballido.

I tot allò que fem sempre… Un altre FES TA FESTA… Ja ens coneixeu.

—————

I aquí teniu el darrer BUSCA-RAONS de l’Amadeu. No us el perdeu.