Programa 707 (22/09/2023) Edició 2496

Programa 707 (22/09/2023) Edició 2496

L’ESBARTJO DE L’ESBART CIUTAT COMTAL AL FES TA FESTA 

Alba Morella ens explica aquesta proposta oberta, divertida i vermutejadora…

Sigueu molt benvinguts i benvingudes a una nova edició del Fes ta Festa el programa que s’escolta per la radio i per internet.

Aquest Fes ta Festa és el 707 amb presència a internet i el 2496 de tota la seva història que va començar el mes de setembre de 1989 i que trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 22 de setembre de 2023, diada de Sant Maurici i Santa Digna.

Un cap de setmana, el del 22 al 24 de setembre, en què trobareu festes majors a la Portella, Sant Cebrià de Vallalta, Tarragona, Santa Coloma de Farners, les Masies de Roda entre d’altres poblacions que estan de festa, i avui saludem especialment els que ens escolteu des de Sitges, Barcelona i Calella: us desitgem bona festa major..

El tema central del programa d’aquesta setmana és el projecte participatiu, ballador, i vermutejador que impulsa sota el nom d’ Esbartjo, l’Esbart Ciutat Comtal de Barcelona i del qual ja s’han celebrat tres trobades i en queden dues per endavant. Ens ho ha explicat l’Alba Morella una de les ànimes d’aquesta iniciativa.

Com cada setmana ens espera l’actualitat del Tornaveu i del Baròmetre Casteller, i les seccions Dites i refranys, Va da Joc, les Cançons que Tornen,  el Que Vagi de Gust, i tancarà la ronda de seccions l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya. Tot plegat ben relligat amb el fil preciós d’una selecció de temes musicals.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…

Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, tot el Fes ta Festa a un clic.

Temes musicals:

  • La Presó de Lleida – Ballaveu
  • Jo en tinc un Oncle a L’Havana –  La Cobleta de la Copeta
  • Què tenim –  La Coixinera
  • Ciutat Comtal – Francesc Juanola – Cobla La Principal de la Bisbal

Seccions:

 

Fins la setmana que ve.