Programa 708 (29/09/2023) Edició 2497

Programa 708 (29/09/2023) Edició 2497

LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA ARRIBA AL FES TA FESTA.

Jordi Fosas, director artístic de la fira ens ha explicat les singularitats d’aquesta edició.

 

Benvinguts i Benvingudes. Esteu escoltant el Fes ta Festa el programa de Cultura Popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet.

Aquest Fes ta Festa és el 708 amb presència a internet i el 2497 de tota la seva historia que va començar el mes de setembre de 1989 i que trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 29 de setembre de 2023, diada dels arcàngels Miquel, Gabriel i Rafael

Un cap de setmana, el del 29 al 1 d’octubre, en què trobareu festes majors a Sudanell, Colera, les Planes d’Hostoles, el barri de la Barceloneta de Barcelona, i Molins de Rei, entre d’altres poblacions que estan de festa .

Banderoles als carrers de Manresa

El tema central del programa d’aquesta setmana és la Fira Mediterrània de Manresa que se celebrarà del 5 al 8 d’octubre a la capital del Bages i que arriba a la seva 26ena edició. En parlarem amb el seu director artístic Jordi Fosas.

Jordi Fosas

I com cada setmana, ens espera l’actualitat del Tornaveu i del Baròmetre Casteller, i les seccions Dites i refranys, comencem a fer la reposició de la Devocioteca, seguirem amb uns Contes i Mentides, uns Cants de Taverna , i tancarà la ronda de seccions els Secrets de l’Etnològic.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…

Veniu? Ens acompanyeu?
Tot el Fes ta Festa a un clic.

Temes musicals:

  • El Castell de la Tarasca – Xevi Capdevila – Cobla Lluisos de Taradell
  • El Mosso – Joana Dark i Ton Rulló
  • Fadrins de Montesquiu – Sol i Serena
  • Manresana – Joan Manen i Planas – Cobla de Cambra de Catalunya

Seccions:

 

Fins la setmana que ve