Programa 714 (10/11/2023) Edició 2503

Programa 714 (10/11/2023) Edició 2503

EL MEMORIAL JOAQUIM SERRA AL FES TA FESTA

 

Jordi Domènech Subiranas, el compositor de l’obra d’encàrrec d’enguany, ens n’ha parlat a fons.

 

Benvinguts i benvingudes, esteu escoltant una nova entrega del programa de cultura popular i associacionisme Fes ta Festa, que s’escolta per la ràdio i per internet, i del qual si voleu, us  podeu fer mecenes i així contribuir a la seva continuïtat a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta, només cal que entreu a https://fes-ta-festa.aixeta.cat/ca.

Aquest Fes ta Festa és el 714 amb presència a Internet i el 2503 de tota la seva història que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 10 de novembre de 2023, dia mundial de la ciència i dia internacional de la comptabilitat i es celebra la diada de Sant Lleó Papa i Sant Tiberi.

Un cap de setmana, el del 10 al 12 de novembre, en què trobareu festa major a Balaguer,  que celebren la festa del Sant Crist, o als barris del  Clot, Camp de l’Arpa, la Verneda i Sant Martí de Provençals de Barcelona, a Xerta, a Teià, Sant Martí de Riucorb, entre d’altres poblacions que estan de festa.

El tema central del programa d’aquesta setmana és la propera edició del Memorial Joaquim Serra, que es celebrarà el proper 27 de novembre al casino de l’Aliança del Poble Nou de Barcelona.  N’hem parlat amb en Jordi Domènech Subiranas, el compositor de l’obra d’encàrrec d’enguany.

 

Jordi Domènech

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, tot el Fes ta Festa a un clic.

Temes musicals:

  • Goigs de Sant Martí Fetus
  • El meu amor se n’ha anat de Vacances – Ludwig Band
  • La Calma de la mar – La Coixinera
  • Sota els Pins del Pujolet – Joaquim Serra – Cobla de Cambra – dir Salvador Brotons

Seccions:

 

Fins la setmana que ve